Skip to main content

Agenda

Labyrint - van ervaring naar expressie

Op zondag 19 maart 2023 verzorg ik deze workshop samen met Maroesja Veken en Simon Olbertijn in Bourtange. Kijk voor meer informatie op: www.labyrintwerkplaats.nl en https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7031556539224092672/

Intuïtief Tekenen

Op woensdag 29 maart om 19 uur bij Marichi shop in Appingedam.
Intuïtief tekenen betekent tijd voor jezelf, ononderbroken aandacht en begeleiding op een manier die bij jou aansluit. De inzichten die je krijgt komen uit jou zelf waardoor er direct een helingsproces start.Intuïtief tekenen is het uitbeelden van wat er in je opkomt aan beelden, vormen en kleuren op papier met potlood of krijt. De aandacht wordt met geleide visualisatie, dans of muziek naar binnen geleid. Je wordt je gewaar van wat er in jou omgaat: dat wat op dit moment jouw aandacht vraagt. Dit beeld je uit. Het bespreken van wat je wilt delen leidt tot diepere inzichten en een gevoel van verbondenheid met de groep.
Kosten van deze avond zijn €12,50 incl. materialen, koffie , thee en kleine versnapering.
stuur even een berichtje als je graag wilt aanschuiven: info@marichi-shop.nl. Er is plek voor 8 personen.

Lezing: Mama & Trauma

Zaterdag 15 april om 10:30 uur in de praktijk in Assen. Voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of een kindje (op)voeden. In deze workshop wordt de focus gelegd op de invloed van trauma op je kindje, en wat je eraan kunt doen om uit de cyclus van trauma te komen zodat deze niet wordt doorgegeven. Ook tijdens deze workshop gaan we creatief aan de slag met een verbindende tekening voor moeder en kind.
Plaats: Oostersingel 23, Assen. Opvolgende data: 13 mei / 24 juni 2023. Tijd: 10:30 - 12:30 uur. Kosten: 15 euro. Klik hier voor aanmelden.

Lezing: Helen van trauma door kunst

Zaterdag 15 april om 14 uur op de praktijk in Assen. Wat gebeurt er in je hoofd en lijf tijdens een traumatische ervaring, en wat zijn de effecten op lange termijn? Denk hierbij aan de veel voorkomende en vaak onbewuste triggers die bepalen hoe je je voelt, welke keuzes je maakt en je gedrag. Die kunnen vreemd voor je aanvoelen. Lichamelijke ongemakken zijn moeilijk te plaatsen. Lichaamsgerichte behandeling en het kunstzinnig verwerken van je ervaringen blijken naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten (Bessel van der Kolk, Mark Wolynn, Gabor Mathé, Johanne Hamel) effectiever dan (alleen) praat therapie. Benieuwd waarom dat zo is? Deze workshop bestaat uit een lezing en een korte kunstzinnige opdracht. Er is de mogelijkheid tot het delen van ervaringen.

Plaats: Oostersingel 23, Assen. Opvolgende data: 13 mei / 24 juni 2023. Tijd: 14:00 - 16:00 uur. Kosten: 15 euro. Klik hier voor aanmelden.

Intuïtief Tekenen

Dinsdag 26 april 2023, 10 -12 uur bij Voetvertier in Appingedam.
Ieder begin van het seisoen begeleid ik een workshop Intuitief Tekenen. Geleide visualisatie en lichaamsgericht werken leidt je naar het maken van een geheel eigen, uniek beeld op papier waarin je herkent wat je bezig houdt. Een gezellige ochtend met andere vrouwen in Appingedam! In samenwerking met mijn moeder, Jannie Huisman van Voetvertier, praktijk voor Voetreflexplus www.voetvertier.nl
Kosten: 7,50 / naar waardering. Er is plek voor 5 personen. Klik hier voor aanmelden.

Intuitieve Dans

Bij het Hamelhuys in Groningen, op de woensdag ochtend van 10:30 - 11:30 uur. Kosten: 5 euro. Klik hier voor aanmelden.

 

Workshops

Intuitief Tekenen

Volg de seisoenen en jaarfeesten met Intuitief Tekenen. Geleide visualisatie en lichaamsgericht werken leidt je naar het maken van een geheel eigen, uniek beeld op papier waarin je herkent. Deze workshop geeft richting aan bewust leven.
Plaats: Oostersingel 23, Assen. Data: op aanvraag. Kosten: 15 euro bij individuele begeleiding / 7,50 vanaf 2 personen. Klik hier voor aanmelden.

Vormtekenen

Altijd al willen leren vormtekenen? Tijdens deze workshop leer je de kracht van herhaling, concentratie en vormkracht leren met verschillende vormtekeningen van eenvoudig tot uitdagend.
Plaats: Oostersingel 23, Assen. Data: op aanvraag. Kosten: 15 euro bij individuele begeleiding / 7,50 vanaf 2 personen. Klik hier voor aanmelden.