Skip to main content

Tarieven

AANBOD DUUR KOSTEN
kennismakingsgesprek 60 min. gratis
individuele sessie 90 min. 45 euro
verslaglegging per behandelfase (3-5 sessies) 90 min. 45 euro

Voor beeldende therapie heb je geen verwijsbrief van huisarts of specialist nodig.
Op dit moment is er geen wachtlijst.

Vergoedingen

Helaas is dit niet mogelijk. Tarief naar draagkracht wel.

Ik vind het niet eerlijk dat een gedeeltelijke vergoeding voor vaktherapie alleen mogelijk is als je aanvullend bent bij de juiste verzekeraar. Daarbij is de regeldruk voor mij als zorgverlener ondoenlijk hoog. En ieder jaar kom er nog steeds meer werk bij. Ik kies ervoor niet meer te dansen naar de pijpen van zorgverzekeraars. Mijn aandacht gaat uit naar jou.

Iedereen recht heeft op goede zorg. De Witte Berk rekent daarom één vast laag tarief. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tarief naar draagkracht? Neem contact op via mail of telefoon.

Algemene voorwaarden

Vragen of zorgen worden met de hoogst mogelijke prioriteit behandeld. In de algemene voorwaarden en privacy verklaring kun je lezen welke afspraken we maken voor de behandeling begint. De Witte Berk valt onder Nijhuisman.

Klachtenregeling

Sinds 2016 is het wettelijk voor zorgverleners verplicht zich in het kader van de Wkkgz te melden bij de overheid en zich te verzekeren. In het geval we er samen niet uitkomen bij een klacht, hierbij de geschillencommissie waar u zich anoniem kunt melden: